USB Stick

Attingo data recovery heeft ruime ervaring met het herstel van alle typen USB stick mediadragers. USB sticks behoren tot de groep compact flash geheugen dragers.

Een USB stick is aan slijtage onderhevig net als elke andere mediadager of opslagmedia. In USB sticks zitten geheugenchips met daarin geheugencellen die na verloop van tijd defect zullen gaan, hierdoor kan er plotseling data verlies optreden. Het verkeerd afsluiten van een USB stick in de computer, kan op de lange duur ook beschadigingen veroorzaken bijvoorbeeld in het filesysteem van de USB stick of zelfs fysieke schade in de geheugenchip zelf. Sluit altijd uw USB stick of externe harde schijf af doormiddel van het gebruiken van de zogeheten uitwerp opties in het menu van uw besturingssysteem.

Wij bieden in het geval van data verlies de service die u nodig heeft voor het herstel van uw gegevens. Of u nu een probleem heeft met een geheugenkaart, harde schijf, SSD, USB stick of andere opslagmedia, met uw waardevolle gegevens bijvoorbeeld foto’s, de experts van Attingo Datarecovery weten er raad mee.

ssd recovery bigger

Wij komen wij allerlei schades en problemen tegen, de oorzaak is meestal bekend bij de eigenaar van de gegevensdrager, maar kan door Attingo ook worden onderzocht.

Deze komen wij het meeste tegen:

  • USB stick verbogen of afgebroken, gebruikers laten veel te vaak de USB stick in de computer of laptop zitten, de kans dat de USB connector afbreekt of verbogen raakt is zeer groot.
  • USB stick plotseling niet meer leesbaar, door bijvoorbeeld de USB stick op abrupte wijze uit de USB poort van uw computer of laptop te trekken bestaat de kans dat er schade aan het geheugen van uw USB stick ontstaat.
  • USB stick niet meer goed leesbaar, als u uw USB stick al geruime tijd intensief gebruikt bestaat de kans dat uw geheugen simpelweg is versleten, vanwege ouderdom.