Western Digital OSX Mavericks

Western Digital raadt update naar OS X Mavericks af

mavericks western digital imac

Pas op met een OS X Mavericks update als u een Western Digital externe schijf aan uw iMac of MacBook hebt gekoppeld

Heeft u een iMac of MacBook met daaraan gekoppeld een Western Digital externe harde schijf? Dan is deze informatie mogelijk heel belangrijk voor u.

Western Digital raadt klanten met een Apple computer namelijk dringend een OS X Mavericks update af. Western Digital heeft een hele serie klachten ontvangen over dataverlies problemen die optreden bij de update naar OS X Mavericks.

Oorzaak: Western Digital software

De problemen lijken te worden veroorzaakt door de combinatie van software van Western Digital met het installeren van Mavericks. Het gaat hier met name om de volgende WD software:

  • WD Drive Manager
  • WD Raid Manager
  • WD Smartware.

Western Digital raadt klanten die inmiddels een update naar OS X Mavericks hebben gedaan aan om de Western Digital software te deïnstalleren en de externe harde schijf te ontkoppelen. Heeft u nog geen update naar Mavericks uitgevoerd, dan kunt u hier volgens Western Digital beter even mee wachten totdat er een fix beschikbaar komt, dan wel de eerdergenoemde WD software eerst te deïnstalleren, alvorens een update naar Maverick op uw iMac of MacBook uit te voeren.

Dreigend dataverlies door de update naar Mavericks

Wat is het risico? U kunt te maken krijgen met dataverlies op uw externe harde schijf, als u na de Mavericks update gebruik maakt van de Western Digital software. Bent u onverhoopt data kwijtgeraakt van uw externe harde schijf na de update naar Mavericks, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Wilt u meer informatie over dataverlies door Western Digital en Mavericks?

Bij Attingo Datarecovery Nederland bent u aan het goede adres. Neem telefonisch contact met ons op, of vul vrijblijvend de data recovery informatieaanvraag in.